LOUISE KRAHM

COACH

COACHING

Vägledning framåt

Coaching är en metodik för att hjälpa människor att bli framgångsrika i deras egen förändringsprocess. Coachen ställer frågor, ger stöd och utmaningar som får klienten att själv hitta svaren och sin väg till utveckling. Coaching är oerhört kraftfullt. 

Min roll som coach är att ställa rätt frågor så att klienten hittar sina egna svar. En ökad medvetenhet hos hen öppnar upp för möjligheter. Vad min klient uppnår är med andra ord ett resultat av något som han/hon själv har utfört.

 

Varje persons resa och utveckling är unik. Som coach har

jag privilegiet att få följa med en bit på den vägen.

En boll som sätts i rullning är svår att stoppa.

Coaching
Coaching

Kommentarer från mina klienter

Louise kom in i mitt liv i helt rätt tid, tror hon kände det på sig. Hon ser något i en, som man inte ser själv och precis det hjälpte hon mig att inse. Hon lyssnar med fullt fokus, kände hur jag mådde och vad jag behövde för dagen och ledde mig därigenom med rätt och lätt vägvisning utan att det kändes ansträngt."


Johanna, 30Nu vill jag rekommendera en helt otrolig kvinna. Jag kände att det var så många bollar i luften, vissa bra och andra sämre. Funderade vad behöver jag nu. Jo, en personlig coach. Önskar mig detta och då dyker Louise Krahm upp. Vi startar det hela och jag vill bara säga, gör som jag gjort! Hon är helt otrolig. Saker händer i raketfart. Nu kör jag bara på det som är bra för mig och min utveckling, både privat och i företaget.


Marcus 48


Efter mitt senaste samtal med Louise känner jag mig för första gången på länge väldigt glad.

Glad över att vissa beslut jag velat ta nu känns verkliga och glad för att jag känner mig så otroligt sedd och lyssnad på. Louise får mig att leva min sanning och hon gör det med värme.

Jag är så spänd o nyfiken på vart detta kommer landa efter ytterligare några tillfällen ihop.

 

Anna 48

”Om jag vill lyckas med att föra en människa mot ett bestämt mål, måste jag först finna henne där hon är och börja just där.”

Sören Kierkegaard


Det var så skönt att komma till Louise när jag upplevde att jag fastnat och huvudet var fullt av ostrukturerade tankar. Jag visste inte var jag skulle börja. Det är då man behöver ta hjälp och det gjorde jag. Louise hade förmågan att bena upp allt i kategorier och hjälpte mig att prioritera. Hon hade också mycket bra övningar som skapade klarhet för mig. Jag kan verkligen rekommendera Louise som coach.


Kicki 52


"Med hjälp av Louise coachning, blev jag medveten om mina styrkor och värderingar. Coachningen har fått mig att gå mot mål, som förut tycktes omöjliga. Med hjälp av dessa insikter och verktyg lever jag idag det liv som jag förut inte trodde var möjligt."


Maria, 50


Vad är coaching?


Coaching är för dem som vill nå sina mål, som vill utvecklas som människor eller söker ett syfte och en mening.

 

Det är en process där jag hjälper min klient att bli framgångsrik i sin egen förändringsprocess. Med hjälp av ett kreativt och intuitivt tankeförlopp hittas de inspirerande frågor, som aktiverar tydliga svar för klienten. Resultatet blir att hen maximerar sin personliga och professionella potential.

 

Coachning handlar om en ökad medvetenhet. När vi blir medvetna om oss själva och vårt handlande samt ser på det utifrån olika perspektiv leder det till ett förändrat synsätt och förhållningssätt och i förlängningen också ett förändrat beteende. Man ser ofta nya möjligheter i stället för svårigheter och vågar ta steg som man tidigare inte trodde fanns inom räckhåll.

 

Min intuition är allltid påkopplad i samtalet. Genom mina frågor, övningar och mitt coachande förhållningssätt kommer du själv fram till dina egna svar. Det här frigör en energi och en kraft som för processen framåt.

 

Som coach ser jag alltid den stora – inte den lilla – människan framför mig. Alla kan ta små steg inom sin komfortzon, som då per automatik expanderar. Det i sin tur leder till att vi kan nå mål som vi från början inte trodde var möjliga.

 

En bra coach utmanar alltid sin klient!

BOKA ELLER FRÅGA OM COACHING!